Asennusohjeet

Yksinkertaiset kuvallisten ohjeidemme ansiosta Sovellan säilytysjärjestelmä on helppo asentaa itse. Sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut. Muistathan kuitenkin ottaa huomioon seinän materiaalin, sillä tämä saattaa vaikuttaa tarvittaviin kiinnitystarvikkeisiin.

Helpoiten säilytysjärjestelmän saa asennettua vaakakiskon avulla suoraan seinään. Koko seinää ei tarvitse rei'ittää, vaan riittää, että pystysuuntaiset säätölistat kiinnitetään seinän yläosaan kiinnitettyyn vaakakiskoon. Säätölistoihin kiinnitetään kannattimet, joiden varaan hyllyt ja korit asetetaan. Kun vaakakisko on suorassa, koko hylly on suorassa. Säätölistojen etäisyyttä toisistaan voi vaihdella myöhemminkin, joten hyllystön muuntaminen käy vaivattomasti. Myös kaappi saadaan kiinnitettyä säätölistaan kaapinkiinnitysheloilla rei'ittämättä seinää. Säätölistat voi myös ruuvata suoraan seinään ilman vaakakiskoa.

Järjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät kodin erilaisille säilytysratkaisuille asetetut vaatimukset. Ja kun hyllystö kiinnitetään seinään, lattiatila jää vapaaksi esimerkiksi siivouksen aikana.

Vaakakiskoasennus
Säätölista-asennus
Verkkokorin asennus
Kenkähyllyn ja kurakaukalon asennus
Lisävarusteiden asennus
Seinäkiinnikkeen valinta

 

Katso videolta, miten Sovella-säilytysjärjestelmä suunnitellaan ja asennetaan autotalliin: