Sovella@homen säilytysratkaisut luovat suomalaisen kodin mielenmaisemaa Habitare-messuilla

TAKAISIN AJANKOHTAISIIN
24.08.2017

Huonekalu-,  sisustus- ja designalan messutapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13. – 17.9.2017. Messujen teemana on Huomisen koti. Teema on esillä eri osastoilla ja erikoisnäyttelyissä. Lisäksi se kulkee punaisena lankana messujen ohjelmassa.

Yksi Habitaren näyttävimmistä projekteista tänä vuonna on KOTI2017-osasto. KOTI – Suomalaisen kodin mielenmaisema on Suomalaisen Työn Liiton ja sen jäsenten, myös Sovella@homen, yhteisosasto. Tätä elämyksellistä osastoa inspiroi Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi suomalainen luonto.

Me olemme mukana rakentamassa ja sisustamassa messuosastoa yhdessä yli 60 Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksen kanssa. Kaikille mukanaolijoille on myönnetty Avainlippu tai Design from Finland -merkki. Osaston suunnittelusta vastaa Pentagon Design, joka on valittu Vuoden designtoimistoksi.

Demos Helsingin Roope Mokka kommentoi Habitaren koti-teemaa seuraavasti: “Asuminen ei ole vain suoja vaan koko elämisen alusta. Huomisen kodin asukkaan kannalta kriittistä on ratkoa ristiriita kodin muutoksen ja asukkaiden pysyvyyden välillä.”

Mikä sopisikaan paremmin muutoksen ja pysyvyyden väliseen jännitteeseen kuin kotimainen Sovella@home-säilytysjärjestelmä. Järjestelmä on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kasvaa ja kutistuu elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Ne on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin – suomalaisten eteisiin, vaatehuoneisiin, varastoihin ja autotalleihin. Säilytysjärjestelmä on helppo pitää puhtaana ja sen kaikki varusteluosat sopivat yhteen keskenään.

Sovella@home on suomalaisen Treston Oy:n brändi. Haluamme olla mukana 100-vuotiaan Suomen kodeissa, koska olemme ylpeästi kotimainen tuote, jonka tarina ulottuu jopa kauemmas menneisyyteen.