Sovella@home ylpeänä esittää: Made by Finland

TAKAISIN AJANKOHTAISIIN
02.02.2017

Suomalaisen Työn Liitto juhlii satavuotiasta Suomea etsimällä ja jakamalla tarinoita suomalaisesta työstä. Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja.

Sovella@home on luonnollisesti mukana kampanjassa, sillä säilytysjärjestelmän tuotteet on jo vuosikymmeniä suunniteltu ja valmistettu suomalaisella työllä, omalla tehtaalla Jyväskylässä, ja niillä on myös suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-alkuperämerkki.

Kampanjan tavoitteena on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan, ja se kutsuukin kaikki suomalaiset keskustelemaan omasta työstään ja jakamaan suomalaisen työn tarinoita.

- Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Suomessa tehdään monilla aloilla ja monissa työtehtävissä upeaa, merkityksellistä ja arvokasta työtä. Sitä jos jotain kannattaa nostaa esiin ja juhlia, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Made by Finland -kampanjan käynnistää Klaus Härön ohjaama tunteikas kampanjafilmi Seuraavat sata vuotta. Se kertoo neljä tarinaa suomalaisen työn tulevaisuudesta lasten haaveiden kautta.

Juhlavuoden aikana Made by Finland -sivustolla nostetaan valokeilaan inspiroivia tarinoita suomalaisen työn tekijöistä. Vuoden aikana tutkitaan myös suomalaisten näkemyksiä suomalaisesta työstä ja sen tulevaisuuden menestystekijöistä.

- Välillä tuntuu, että suomalaiset tarvitsevat ulkopuolisen kertomaan, että täällä tehdään asioita hyvin. Haluamme kampanjan kautta kannustaa kaikkia suomalaisia olemaan ylpeitä itsestämme, toisistamme ja osaamisestamme, Lausala innostaa.

 

Made by Finland on virallinen osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Kampanjassa on mukana yli 80 Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritystä. Made by Finland kokoaa yhteen myös suomalaisen työelämän asiantuntijat. Osana Made by Finland -kampanjaa Suomalaisen Työn Liitto, Tekes, Työelämä 2020 -hanke ja Työterveyslaitos tarkastelevat ja kehittävät yhteistyössä suomalaista työelämää ja sen vahvuuksia.